B2B

Bedrijfsafval simpel en snel weggooien

Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker dat het afval dat geproduceerd wordt binnen het bedrijf op de juiste manier weggegooid wordt. Er wordt meer en meer gepraat over hoe bedrijven duurzamer te werk kunnen gaan en op welke manier zij met hun processen een kleinere impact kunnen maken op onze samenleving. Om dit op de juiste manier uit te voeren zal er ook afval gescheiden moeten worden. Hierdoor zal het bedrijf in ieder geval nadenken over het afval dat geproduceerd wordt, waardoor er al beter met het milieu omgegaan zal worden. Uiteraard is het elk bedrijf anders en heeft ieder bedrijf andere soorten afval. Sommige bedrijven creëren erg veel afval tijdens hun productieprocessen en andere bedrijven hebben alleen maar afval in de vorm van lunchrestanten van de medewerkers. Zo is het dus belangrijk om er voor ieder soort bedrijf voor te zorgen dat het afval op de juiste manier weggegooid kan worden. 

 

Container huren

Om dit op een handige en efficiënte manier te kunnen doen, is het noodzakelijk dat er voor elk bedrijf een persoonlijk plan komt. Op deze manier zal ieder bedrijf een slimme manier vinden waarop het afval weggegooid kan worden. Een afvalcontainer is hiervoor in de basis de oplossing, maar nog steeds zal elk bedrijf hierbij een andere variant nodig hebben. Een container huren is relatief simpel, maar toch is het belangrijk om stil te staan bij de mogelijkheden, zodat jouw bedrijf zal kiezen voor de beste optie. Zo is het per bedrijf natuurlijk verschillend hoeveel vuilniszakken er wekelijks in de afvalcontainer zullen belanden. Het is dan ook aan te raden om dit voor een tijdje bij te houden, zodat er ongeveer ingeschat kan worden hoeveel vuilniszakken er in jouw bedrijf wekelijks of maandelijks weggegooid worden. Hierdoor zal het makkelijker zijn om het juiste formaat container voor jouw bedrijf te vinden. 

 

Diverse soorten afval

Wanneer het juiste type container uitgekozen is, zal het ook belangrijk zijn om te kijken welk soort afval het bedrijf precies produceert. Het kan hier bijvoorbeeld gaan om restafval, wat in de basis gewoon vuilnis is. Toch kan het ook gebeuren dat een bedrijf erg veel glas als afval overhoudt, bijvoorbeeld in de horeca of bij cateraars of evenementenbedrijven. Zij zullen dan dus voor een glasafvalcontainer moeten kiezen. Tevens kan er gekozen worden voor een karton afvalbak. Denk hierbij aan bedrijven die veel kartonnen dozen moeten uitpakken. Wanneer de juiste soort afvalbak en het correcte formaat uitgekozen is, moet er alleen nog gekozen worden hoe vaak per maand de container geleegd zal moeten worden. Het is uiteraard belangrijk dat de containers niet overvol zullen raken. 

Categorie: B2B
Berichten gemaakt 39

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven