Tips voor vakantie 2021

Het is eindelijk weer zo ver, we mogen weer op vakantie! Alle remmen zijn weer los, want we hebben er met z’n allen voor gezorgd dat corona minder wordt wat ook betekend dat we met de dag weer meer kunnen doen. Voor vele mensen is het een grote opluchting dat we weer op vakantie kunnen gaan. Met alle werkdruk is het soms echt nodig om in de zomervakantie een weekje op vakantie te kunnen, zodat we even tot rust kunnen komen voordat we weer aan de bak moeten. Daarom geven wij je vandaag graag wat tips voor een heerlijke vakantie in zomer 2021, want hier hebben we allemaal naar uit gekeken!

ABC-eilanden

Op dit moment zijn de ABC-eilanden razend populair. Dit omdat deze eilanden over het algemeen de corona situatie goed onder de controle hebben waardoor Aruba, Bonaire en Curaçao eigenlijk altijd op geel staan. Ook zijn vliegtickets Antalya of vliegtickets Turkije nu over het algemeen helemaal niet zo prijzig, omdat het toerisme natuurlijk voor een tijd stil heeft gelegen maar nu weer lekker door kan gaan. Ook heeft iedereen natuurlijk zo zijn eigen voorkeur met vakantie. Veel mensen gaan elk jaar naar dezelfde locatie, en dat is natuurlijk ook helemaal prima. Kies voor een bestemming waar jij het afgelopen jaar de hele tijd aan hebt gedacht, want je eerste vakantie na deze periode moet natuurlijk wel ontzettend goed gevierd worden!

Boeken

Zorg ervoor als je je vakantie gaat boeken, dat het land op geel staat. Dit omdat we nu de corona situatie goed onder controle hebben, maar je weet nooit wanneer dat weer veranderd. Als je je vakantie hebt geboekt terwijl het land op geel stond, heb je meer rechten qua omboeken. Als je een vakantie boekt terwijl het land op oranje of rood staat, neem je zelf het risico om dit te boeken en ben je dus in principe niet verzekerd wanneer je de keuze maakt om toch te gaan. Dit kan voor onnodige ellende zorgen, terwijl niemand hier op zit te wachten.

Research

Doe goed onderzoek naar wat je allemaal nodig hebt voordat je het vliegtuig in kunt stappen. Er moet natuurlijk een stuk meer geregeld worden dan hoe dat er eerst aan toe ging. Zo moet je je laten testen op corona en heb je bepaalde documenten nodig voordat ze je kunnen verwelkomen op de vlucht. Zorg er dus voor dat je goede research hebt gedaan. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je straks je reis moet gaan omboeken op eigen kosten omdat je iets te kort komt.

Berichten gemaakt 39

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven