Een hottub in de tuin, welke mogelijkheden heb je?

In de avond is het fijn om na een lange werkdag even tot rust te komen. Om tot rust te komen kun je diverse dingen doen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een boekje te lezen. Daarnaast kan het zomers ook erg fijn zijn om een drankje in de tuin te doen. Een andere optie waar maar weinig mensen van kunnen genieten, is de avond doorbrengen in een heerlijk warme hottub. 

 

Wat is een hottub?

Een hottub is een bad die je kunt verwamen. Vaak zie je dat hottubs in de tuin worden geplaatst. Een hottub is eigenlijk ongeveer hetzelfde als een jacuzzi. Het verschil zit hem voornamelijk in de mogelijkheden en de vorm. Een hottub ken je aan een ronde vorm en heeft meestal een houtlook. Daarnaast hebben sommige hottubs ook een houtkachel die erg opvalt. Naast dat je in een hottub goed tot ontspanning kunt komen, voegt het ook wat toe aan de tuin. 

Een hottub met houtkachel kopen

Het leuke van een hottub is dat deze vaak een eigen houtkachel hebben. Dit ziet er erg bijzonder uit en is ook minder slecht voor het milieu. Voor een hottub hoef je in veel gevallen dus geen krachtstroom aan te leggen. Wel is het belangrijk dat je voldoende hout ter beschikking hebt. Houtstukken kun je meestal in grote aantallen laten bezorgen. Zorg ervoor dat je voldoende ruimte hebt om dit op te slaan.

 

Hoe maak je aanmaakhout voor in de houtkachel?

Als je een hottub met houtkachel hebt is het belangrijk dat je hier ook goed hout voor hebt. Zo is het belangrijk dat je aanmaakhout hebt. Aanmaakhout kun je zelf met de hand hakken. Toch is dit erg lastig en gaat het vaak mis. Een veel veiligere manier om aanmaakhout te maken is door een kindling cracker te kopen. Daarbij wordt het hout op een bijl gezet en hoef je er alleen met een hamer op te slaan. Een kindling cracker kopen kan via het internet. Zo zijn er enkele webshops die dit product in het assortiment hebben. 

 

Waar kan je een houten hottub kopen?

Een houten hottub kan je kopen bij Hottubselect.nl. Zij hebben een erg ruim assortiment en verkopen hottubs in allerlei soorten en maten. Je hebt bij Hottubselect de keuze om een hottub aan te schaffen met houtkachel, maar kunt daarnaast ook kiezen voor een variant die op stroom werkt. Als je minder belastend wilt zijn voor het milieu, dan is het sterk aan te raden om de variant met houtkachel te kopen. 

Berichten gemaakt 39

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven